Menu

Gotuję, bo lubię

Ryby

 

 Ryba faszerowana w galarecie 

 Łosoś w sosie ziołowym z wasabi i kaparami

 Sałatka śledziowa

Łosoś na styl grecki

Zapiekanka ziemniaczana z łososiem

 Śledź na słodko

Paluszki rybne w cieście cebulowym

Sałatka śledziowa

Gołąbki z rybą

Śledzie z pieczarkami

Klopsy rybne w zalewie octowej

Śledzie w sosie tatarskim

Rybne curry

 Pomarańczowy karp na karmelizowanych warzywach

 Ryba po japońsku

 Pieczony łosoś z sałatką z kaszy jaglanej i cukinii

  Śledzie w sosie musztardowym

 Pasta z sardynek

 Tatar z łososia

 Łosoś z salsą z mango i truskawek

 Ryba po grecku

 Smażony karp wigilijny

 Pasta z tuńczyka

 Dorsz z sosem koperkowy

 Pasztet rybny

 Klopsy rybne w sosie chrzanowo koperkowym

 Zapiekanka ziemniaczana z łososiem i jajkami w kremowym sosie 

 Kotleciki z dorsza z sosem jogurtowo ziołowym

 Sałatka z amurem i sosem cytrynowym

 Pieczone w sosie śmietanowo szczypiorkowym kotleciki z łososia

 Halibut z sałatką z pieczonych pomidorków

 Tarta chrzanowa z wędzonym pstrągiem

 Czerwona tilapia

 Wędzony łosoś zapiekany na makaronie szpinakowym

 Labraksy na kaszy z borowikami

 Pieczona Dorada

 Czerwona tilapia na mamucie 

 zapiekanka z tuńczykiem

 Karp w galarecie

Tilapia w sosie cytrynowo - czosnkowym

Pstrągi w pietruszce, czosnku i cytrynie

Dorsz w cieście curry

Tunezyjskie kule rybne

Bolinhos de bacalhau

Tort szpinakowo łososiowy

Łosoś z sosem koperkowym

Tilapia pod szpinakiem

 

© Gotuję, bo lubię
Blox.pl najciekawsze blogi w sieci