Menu

Gotuję, bo lubię

Babka jabłkowa z karmelem

kasiaaaa24

Zanim zacznę zachwalać jej smak muszę wyrazić ogromny żal, że nie zrobiłam Wam zdjęcia jej środka, ponieważ babka po rozkrojeniu wygląda po prostu cudnie. Między warstwami puszystego ciasta znajdują się dwie warstwy jabłek w cynamonie, które nie mies... więcej

Przepisy Wielkanocne

kasiaaaa24

Do Świąt Wielkanocnych pozostały zaledwie 3 tygodnie, więc to chyba już ten czas, kiedy należałoby zastanowić się nad potrawami, które zaserwujemy swoim bliskim na świątecznym stole. Bo przecież pośpiech przy ustalaniu świątecznego menu jest jak najb... więcej

Biszkopt - najlepszy przepis

kasiaaaa24

Kluczem do każdego idealnego tortu jest idealny biszkopt. Nawet jeśli przełożycie go najbardziej wyszukanymi kremami i pięknie udekorujecie, ale Wasz biszkopt nie będzie puszysty i delikatny, nie będziecie w pełni zadowoleni z efektu końcowego. Za to... więcej

Wegańskie pierogi (ruskie z tofu)

kasiaaaa24

Jakiś czas temu, w wyniku całkowitego przypadku (bo szukając miejsca, w którym będziemy mogli posilić się solidnym kawałkiem wołowiny) trafiliśmy z Grzegorzem do restauracji, której karta zdecydowanie nie była skierowana do poszukujących doznań płyną... więcej

© Gotuję, bo lubię
Blox.pl najciekawsze blogi w sieci