Menu

Gotuję, bo lubię

Szakszuka

kasiaaaa24

Jeśli mieliście kiedykolwiek okazję odwiedzić Izrael lub Tunezję, to z pewnością nie raz spotkaliście się daniem o nazwie szakszuka. Jeśli nie, to nic straconego. Po lekturze dzisiejszego wpisu będziecie mogli przygotować ją samodzielnie we własnej k... więcej

Kawowa panna cotta z musem z rabarbaru

kasiaaaa24

Całkiem niedawno zorientowałam się, że jest już rabarbar. Uwierzycie? Ale tak to już jest. Jak człowiek zapracowany, to umykają mu tak istotne fakty :) Na szczęście kilka dni temu, w drodze do domu, dosłownie wyłonił się przede mną wypełniony intensy... więcej

Chałwowiec

kasiaaaa24

Witajcie po świątecznej przerwie :) Dzisiaj mam dla Was przepis na ciasto, które pojawiło się na naszym świątecznym stole. Nie ma ono typowo wielkanocnego charakteru, więc możecie przygotować je na każdą okazję. A ponieważ stało się ono niekwestionow... więcej

Mazurek porzeczkowo migdałowy z matchą

kasiaaaa24

Był już mazurek w niespotykanym, purpurowym kolorze ( klik klik ), a dziś mazurek w kolorze soczystej, wiosennej zieleni. Nie jest to taki typowy, bardzo słodki mazurek, więc powinien przypaść do gustu osobom, które ogólnie nie przepadają za słodkimi... więcej

© Gotuję, bo lubię
Blox.pl najciekawsze blogi w sieci